Hyvinkään Palloseura ry.


Hyvinkään Palloseura on Hyvinkään suurin lasten ja nuorten liikuttaja yli 1 000 jäsenellään ja lähes 1 500 vuotuisella liikkujallaan. Seuran toiminta koskettaa tuhansien hyvinkääläisten ja ulkohyvinkääläisten tapahtuma- ja otteluvieraiden elämää.

Missionamme on mahdollistaa sosiaalinen ja terveellinen harrastus kaikille, riippumatta liikkujan tavoite- ja edellytystasosta. 

Seura pyrkii määrätietoisesti kehittämään toimintaansa yhteistyössä kaupungin, muiden seurojen ja yhdistysten, yritysten sekä jäsenistönsä ja vapaaehtoisten kanssa

Toimimme arvojemme - Suvaitsevaisuus, Vastuullisuus & Avoimuus - mukaisesti, koska ilman niitä emme olisi me.

Kumppanina haluamme olla luotettavia, rehellisiä ja innovatiivisia, kunnioittaen jäsenistömme parasta, sekä arvojamme.

Toimintapamme ja arvomme tiivistyvät sloganiin:

VOIMA. TAHTO. SYDÄN.

.

VISIO: "Hyvinkään arvostetuin liikuttaja"

.

Toimintamme

Hyvinkään Palloseura on Hyvinkään suurin urheiluseura ja koulujen jälkeen Hyvinkään suurin lasten ja nuorten liikuttaja:

  • Noin 1 300 uniikkia liikkujaa
  • Liikkujia 3-80 -vuotiaita
  • Yli 150 vapaaehtoista säännöllisessä toiminnassa
  • Yhteisössä (pelaajat + perheet) yli 3 500 henkilöä
  • Luotettava, arvojensa mukainen kumppani
  • Tavoittaa yhteisönsä puhutellen sitä
  • Kehittää kumppanuuksia ja haluaa olla parempi - kaikessa 

Ikäkausitoiminta

Ikäkausitoiminta on säännöllistä, ympärivuotista toimintaa ikäkausijoukkueissa. Ikäkausitoiminnassa on 15 joukkuetta ja noin 500 pelaajaa.

Euroliiga

Euroliiga on 5-12 -vuotiaill tarkoitettu kesäharrastus, jossa lapset muodostavat joukkueet koulualueittain. Euroliigassa on vuosittain mukana noin 500 tyttöä ja poikaa.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmiä järjestetään 3-vuotiaiden Lapsi-aikuinen Jalkapalloleikkikoulusta aikuisten harrasteryhmään. Ryhmiin osallistuu vuosittain noin 300 lasta ja aikuista.

Edustusurheilu

Seuran edustusjoukkueet ovat tällä hetkellä uudelleenrakennusvaiheessa ja tavoitteena on kehittää niiden toimintaa oman pelaajatuotannon ehdoilla.

Seuran julkaisut

Seuran julkaisee kahdesti vuodessa Hypsiläinen-ilmaisjakelulehteä, joka jaetaan noin 15 000 hyvinkääläistalouteen. Lisäksi seura julkaisee vuosittain HyPS-kalenterin.

Turnaukset ja tapahtumat

Seura järjestää vuosittain kolme suurta junioriturnausta, joihin osallistuu yli 300 joukkuetta ympäri Suomen. Seura myös pyrkii aktiivisesti kehittämään tapahtumtarjontaansa. 

VOIMA. TAHTO. SYDÄN.