Saneerauspalvelu Mäenpää tarjoaa elämänmakuisemman vapun vähävaraiaisille perheille

27.04.2020

Saneerauspalvelu Mäenpää tarjoaa elämänmakuisemman vapun kahdeksalle vähävaraiselle perheelle. Avustus toteutetaan kauppakassi-avustuksin, jotka Hyvinkään Palloseuran apupalvelu toimittaa vappuaattona talouksien kotiovelle. Avustettavat taloudet on päätetty seuramme ja kumppaneidemme avustuksella.

Saneerauspalvelu Mäenpään kampanja on nyt kolmas Hyvinkään palloseuran organisoima ruoka-avustuskampanja vähävaraisille perheille. Aiemmin koronaepidemian poikkeustilan alkupuolella konepaja Hokla Oy ja somevaikuttaja Johanna Sormunen tarjosivat kauppakassiavustukset kaikkiaan 30:lle hyvinkääläiselle vähävaraiselle kotitaloudelle.

"Koronaepidemian aikana ihimisten empaattisuus ja solidaarisuus ovat korostuneet ja nousseet esille. Olisipa upeaa, että ne säilyisivät toimintatavoissamme myös kriisin lopulta päättytyyä. Seurallemme on alusta saakka ollut selvää, että auttamalla muita yhteisömme seisoo takanamme, kun me apua eniten tarvitsemme. Tämä on näkynyt Kyllä me tästä selviämme! -kampanjamme alkuvaiheessa ja toivomme tuon tuen jatkuvan. Kyllä me tästä selviämme, kun teemme yhdessä töitä toistemme hyväksi. On tärkeää, että ne auttavat, jotka suinkin pystyvät ja me seurana olemme iloisia voivamme auttaa upedien yrittäjien sponsoroimana", kertoo Hyvinkään palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Mikäli yrityksesi haluaa tukea hyvinkääläisiä vähävaraisia kotitalouksia, seuramme Apupalvelu mielellään toimittaa avun perille. Lisäksi viestimme kampanjan ja tuotamme myös yrityksellenne materiaalia omaan viestintään. 

Lisätietoja: https://www.voimatahtosydan.fi/kauppakassi-avustus-vahavaraisille/