Viikkovieras 26.5.-1.6. - Imprimo

26.05.2020

Seuraava viikkovieraamme on on Hyvinkäällä perustettu ja kotipaikkaansa pitävä tulostustalo. Imprimon missiona on tarjota erittäin laadukkaita tulostustuotteita todella kilpailukykyiseen hintaan. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu kuluttajille suunnatut taulut, kyltit, tarrat ja magneetit omilla kuvilla sekä yritys ja yhdistysasiakkaille kaikki pienistä tarrapaketeista ja kylteistä suuriin ulkomainoksiin ja toimitilasisustamisen ratkaisuihin.

"Halusimme auttaa kotikaupungin urheiluseuraa, jonka koemme erittäin tärkeäksi tekijäksi Hyvinkäälle ja sen urheilutarjonnalle. Poikkeuksellisessa tilanteessa on erittäin tärkeää auttaa toinen toistaan ja juuri tällaista yhteishenkeä haluamme tuoda esiin", kertoo Imprimon tekninen johtaja Juhana Ovaska.

Imprimo tuoo seuramme tuotevalikoimaan kaksi tuotetta - viikkotuotteena tulee myyntiin A3- ja A2-kokoiset kuvataulut omavalintaisella kuvalla ja pysyvästi seuran tuotevalikoimaan tulevat upeat HYPS-taulut kahdessa eri koossa.

Taulut printataan kestäville ja laadukkaille kevyt- ja vaahtelovyille, jotka ovat kevyitä ja kuva piirtyy niihin terävästi. Jos sinulla on jossain tiedostoissa se täydellinen kesä-, perhe- ja pelikuva - tai mikä tahansa - paina se nyt tauluksi ja anne muidenkin nauttia tuosta ikimuistoisesta hetkestäsi.