Voimatahtosydan.fi - Hyvinkään Palloseuran uusi myynti- ja markkinointisivusto kuluttajille ja yrityksille

16.04.2020

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Kotitaloudet, koulut, yritykset ja yhdistykset - myös me Hyvinkään Palloseurassa olemme joutuneet sopeutumaan aivan uudenlaiseen arkeen ja tapoihin.

Kaikki seuramme lähivalmennus ja -ohjaus, sekä kilpailu- ja tapahtumatoiminta ovat keskeytyneet koronavirusepidemian seurauksena.

Edessämme on kymmenien tuhansien eurojen menetetyt tulot, jotka voittoa tavoittelemattomalle yhdistyksellemme ovat kriittiset.

Jäsenistömme ja tukijamme ovat nyt selkärankamme. Toivomme, että se kestää.

Voimatahtosydan.fi on uusi seuramme myynti- ja markkinointisivusto, josta löytyävt kuluttajille seuramme verkkokauppa, sekä yrityksille seuramme yritystuotteiden ja -palveluiden tarjonta, sekä seuramme esittely kumppaninäkökulmasta.

Sivuston taustalla oli tarve luoda selkeä ja helposti käytettävä alusta sekä kuluttaja-, että yrityskäyttäjille, jotka lähestyvät seuramme toimintoja muutoin, kuin liikunta- ja urheilutarjontamme kautta.

HYPS.FI on edelleen seuramme virallinen kotisivusto, josta löytyvät ikäkausi-, harraste- ja turnaustoimintojemme tiedot, eli ne säilyvät edelleen Hyvinkään Palloseura -jalkapalloseuran virallisina kotisivuina.

Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta sivustoon tai yleisemmin seuramme palveluihin liittyen. Palautetta voit lähettää mm. sähköpostitse: hyps@hyps.fi

VOIMA. TAHTO. SYDÄN. - Kyllä me tästä selviämme!