Myllyn Paras -tuotteet

Myllyn Paras ryhtyi keväällä seuramme avuksi taisteluun koronaa ja sen vaikutuksia vastaan. Koronavirus oli aiheuttanut Myllyn Parhaalle varastopaineita, kun suljetut ravintolat ja kahvilat olivat peruneet tilauksia. 

Yhteistyön myötä Myllyn Paras myi seurallemme ylijääneitä pakastetuotteitaan edullisesti ja me myimme tuotteet eteenpäin. Kampanjan tuloilla paikkasimme peruuntuneiden ja lyhentyneiden turnausten, tapahtumien ja palveluidemme tulonmenetyksiä.


Kampanja uusitaan taas jouluna 2020

Uusimme kampanjan nyt joulun alla! 

Kampanjan tuloilla tuetaan seuramme nuorisotyötä ja toiminnan tason säilyttämistä epävarmoista ajoista huolimatta. 

Huomioitavaa on, että joissakin tuotteista on parasta ennen -päiväys lähellä, mikä on huomioitu tuotteiden hinnoissa.

Kaikki tuotteet ovat pakastetuotteita, osa tuorepakasteita, osa valmispakasteita.

Tuotteet tulee tilata 10.12. mennessä seuramme verkkokaupasta.

Tuotteet noudetaan Kankurin liikuntapuiston Drive-in jakelusta torstaina 17.12. Lähetämme kaikille tuotteita ostaneille tarkemmat ohjeet vielä noutotapahtuman alla sähköpostitse.

Pakasteleipomotuotteiden tilauksen yhteydessä voit tilata myös seuramme fani- ja vapaa-ajantuotteita ja osoittaa tukesi myös katukuvassa.

Tuotteiden tilausohje:

  • Tilaa haluamasi Myllyn Parhaan pakastetuotteet Voima. Tahto. Sydän. -kampanjasivulta 10.12. mennessä.
  • Samalla voit tilata seuramme upeita talvipipoja, kaulahuiveja tai muita fani- ja vapaa-ajantuotteita itsesi päälle tai joululahjaksi
  • Valitse maksutavaksi lasku tai maksetaan noudettaessa ja toimitustavaksi "Nouto seuran toimistolta". HUOM! Ainoastaan noutotilaukset!
  • Kurvaa Kankurin liikuntapuiston drive-iniin (Torikatu 20, Hyvinkää) torstaina 17.12. klo 17-19 välillä ja nouda paistovalmiit tuotteet.
  • Laita tuotteet kotona pakastimeen odottamaan käyttöä tai syö heti - Nauti!