Myllyn Paras -tuotteet

Myllyn Paras ryhtyy seuramme avuksi taisteluuun koronaa ja sen vaikutuksia vastaan. Koronavirus on aiheuttanut Myllyn Parhaalle varastopaineita, kun suljetut ravintolat ja kahvilat ovat peruneet tilauksia. 

Yhteistyön myötä Myllyn Paras myy seurallemme ylijääneitä pakastetuotteitaan edullisesti ja me myymme tuotteet eteenpäin. Kampanjan tuloilla paikkaamme peruuntuneiden ja lyhentyneiden turnausten, tapahtumien ja palveluidemme tulonmenetyksiä.

Tuotteet tulee tilata 11.6. mennessä seuramme verkkokaupasta.

Tuotteet noudetaan Kankurin liikuntapuiston Drive-in jakelusta keskiviikkona 17.6.

Leipomotuotteiden tilauksen yhteydessä voit tilata myös seuramme fani- ja vapaa-ajantuotteita ja osittaa tukesi myös katukuvassa.

Upeat VOIMA. TAHTO. SYDÄN. -kampanjatuotteemme ovat myynnissä vielä 31.5. asti.TILAUSAIKA ON PÄÄTTYNYT. TILAUKSIA TULI HUOMATTAVA MÄÄRÄ. KIITOS KAIKILLE TILANNEILLE.

Olemme tuotteita tilanneisiin yhteydessä vielä ennen noutopävää keskiviikkona 17.6. ja lähetämme tarkempia ohjeita noutoa varten.

Tuotteiden tilausohje:

  1. Tilaa haluamasi Myllyn Parhaan pakastetuotteet Voima. Tahto. Sydän. -kampanjasivulta 11.6. mennessä.
  2. Valitse maksutavaksi lasku tai maksetaan noudettaessa ja toimitustavaksi "Nouto seuran toimistolta".
  3. Kurvaa Kankurin liikuntapuiston drive-iniin (Torikatu 20, Hyvinkää) keskiviikkona 17.6. klo 17-19 välillä ja nouda paistovalmiit tuotteet.
  4. Laita tuotteet kotona pakastimeen odottamaan käyttöä tai syö heti - Nauti!