Osallistujan ohjeet

Talkoostartti on 8.8. järjestettävä kävely- ja juoksutapahtuma, jossa merkityllä tai omavalintaisella reitillä osallistuja kulkee 5 tai 10 kilometrin tai puolimaratonin mittaisen matkan. Tapahtumassa ei ole virallista ajanottoa, mutta tavoitteellisimmille menijöille järjestetään, rajoitusten niin salliessa, jänislähtöjä eri tavoiteaikoihin eri matkoilla.

Merkitty reitti kulkee Hyvinkään Urheilupiston ja Kankurin liikuntapuiston kautta viiden kilometrin matkan, joka kierretään, valitsemasi matkan mukaan, yksi, kaksi tai neljä kertaa. Puolimaratonin matka täytetään kiertämällä Urheilupuiston kentällä pari kunniakierrosta.

Voit osallistua talkoostarttiin myös täysin itseksesi, omavalintaisella reitillä.

Tapahtumalla pyritään eheyttämään hyvinkääläistä seuratoimintaa toiminnallisesti ja taloudellisesti toipumaan kevään koronakriisistä.

Ohjeista osallistujalleIlmoittautuminen on avoinna Urheilupuistossa 8.8. klo 9:45-13:00

  • Tuotepaketteja on varattu noin 70 nopeimmalle Urheilupuistossa ilmoittautuneelle. Ennakkoon ilmoittautuneet saavat tuotepakettinsa varmuudella.
  • Tuotepakettien loputtua, ilmoittautumisia otetaan vastaan 15 euron hintaan ja osallistuja saa numerolapun rintaansa
  • Ota mukaan omat hakaneulat (4 kpl) kilpailutunnisteen kiinnitystä varten.
  • Huomioithan omasi ja muiden turvallisuuden juoksun ja tapahtuman aikana:
  • Jos joudut yskimään/aivastamaan liikkuessasi, katsothan, ettei takanasi tai edessäsi ole 3-4 metrin säteellä muita. Yski kainaloosi tai kyynärtapieseesi. Tarvittaessa siirry sivummalle yskimään/aivastamaan.
  • Juomapisteillä, koske ainoastaan mukiin, jonka aiot ottaa. Hidasta vauhtia tarpeeksi, jotta saat mukista kiinni. Ole varovainen sylkemästä ja yskimästä mukeja kohti. Heitä mukit roskiin juomapisteen jälkeen.
  • Reitillä on liikenteenohjaus vilkkaimmin liikennöidyissä tienylityksissä Hämeenkadulla ja Suokadulla. Muualla sinun tule huolehtia omasta turvallisuudestai noudattaen liikennesääntöjä. 
  • Lähtökohtaisesti käytetään kevyen liikenteen väyliä. Kevyen liikenteen väylillä ja autotiellä kulkiessa kuljetaan tien vasenta reunaa.
  • Seuraa reittikylttejä

Pidetään hauskaa suu hymyssä!

Reitti kulkee Hyvinkään keskustassa Urheilupuiston ja Kankurin liikuntapuiston välillä

Juoksua varten tapahtumajärjestäjät ovat laatineet viiden kilometrin reitin, joka kulkee Hyvinkään Urheilupuiston ja Kankurin liikuntapuiston välillä.

Juomapisteet löytyvät sekä Urheilupuistosta, että Kankurin liikuntapuistosta. Juomapisteillä on tarjolla järjestäjän toimesta vettä, mutta niille on mahdollista tuoda myös omia urheilujuomapullojaan. Omat pullot tulee merkitä näkyvästi ja muiden pulloista ei missään tapauksessa saa juoda. Juomapisteillä huolehditaan hygieniasta asettamalla mukit mahdollisimman kauaksi toisistaan ja huolehtimalla toimitsijoiden käsihygieniasta.

Reitillä on liikenteenohjaus vilkkaimmin liikennöityjen Hämeenkadun ja Suokadun ylityksissä. Muutoin reitillä ei ole liikenteenohjausta, vaan juoksijoiden tulee noudattaa varovaisuutta muun liikenteen seassa. Reitillä kuljetaan liikennesääntöjen mukaan tien vasenta reunaa tai kevyenliikenteen väyliä pitkin.

Reitti on opastettu kyltein, mutta osallistujan on syytä tutustua reittiin myös etukäteen huolella.

Tapahtuma järjestetään myös sosiaalisessa mediassa - Osallistu tapahtumaan omilla julkaisuillasi

Tapahtuman yksi olennainen elementti on sosiaalinen media.

Osallistu sinäkin tapahtuman toteutukseen ja julkaise treenikuvasi somessa tunnisteella #talkoostartti.

Parhaat ja aktiivisimmat julkaisut palkitaan!

Tärkeintä ei ole menestyminen, vaan osallistuminen!