Takaisin jaloilleen 2021 - tukikampanja

Keväästä 2020 alkaen on koko maailmaa koetellut ennen näkemätön näkymätön vihollinen Covid-19 koronaviruspandemia on koetellut myös seuramme toimintaa.

Varmistaaksemme kaikkien mahdollisuuden harrastaa, sekä seuramme laadukkaan kehittämisen kaipaamme tukeanne nyt keväällä.

Kampanjatuotteet ovat ennakkotilattavissa 9.5. klo 23:59 saakka ja sen jälkeen et näitä saa mistään!

50% kampanjan tuotoista kohdennetaan seuramme harrastamisen tukirahastoon ja 50% yleiseen seuratoimintaan.

Myyntituotteet:

Kokoelmat

Takaisin jaloilleen 2021 -tukikampanja kerää varoja vähävaraisten harrastamisen ja seuran toiminnan tueksi

Syyspuolen parempia aikoja odotellessa on Hyvinkään Palloseura tilanteessa, että keväälle tulee muodostumaan taloudellista alijäämää peruuntuneen Intersport Hyvinkää Kevätturnauksen takia. Alijäämä kyllä saadaan paikattua syksyn tapahtumien ansiosta, mutta kassatilanteeseen on keväälle haettava korvaavia tulonlähteitä.

Vielä suurempi huoli liittyy harrastajiemme perheiden tukalaan tilanteeseen, jonka helpottumista monissa perheissä joudutaan odottamaan vielä vähintään syksyyn, valitettavan useassa taloudessa jopa pitempään tai hamaan tulevaisuuteen.

Seura tukee harrastajiaan harrastamisen tukirahastosta, mutta tähän mennessä korona-aikana harrastusmaksujen tukena jaettu yli 6 000 euroa on syönyt rahastoa huomattavasti, emmekä haluaisi tilanteeseen, että tukea ei voitaisi tarvitseville myöntämään.

Takaisin jaloilleen 2021 -tukikampanjan tuotoista 50% kohdennetaan seuran harrastamisen tukirahastoon ja 50% yleisen seuratoiminnan tueksi.

Tuotteet laadukkaita ja paikallisilta toimittajilta

Kampanja perustuu kolmen kuluttajille  ja yhden yrityksille suunnatun kampanjatuotteen myyntiin.

Kuluttajille tarjolla on superlaadukkaat, Mainosketun tuottamat, t-paidat ja hupparit, joissa upea hopeankiiltävä harmaa HYPS-logo, sekä tyylikäs musta Fotomanin tuottama HYPS-muki.

Yrityksille tarjolla on Villa Parkin kentänlaitamainos (130x200 cm), jonka hintaan sisältyy Imprimon tuottama mainoslevy yrityksen toimittamasta graafisesta aineistosta. Mainoksen koko on neuvoteltavissa suuremmaksi ja neuvottelemme mielellämme myös laajemmasta toiminnallisesta yhteistyöstä. Kumppanuusaineistomme löytyy täältä.

Tuotteet ovat saatavilla vain rajoitetun ajan ennakkotilausta vastaan. Ennakkotilaukset tulee tehdä keskiviikkoon 9.5. klo 23:59 mennessä.

Toimitukset käynnistetään viimeistään viikolla 20.

Samalla ostat verkkokaupasta haluamasi muut seuratuotteet, kuten edustusjoukkueiden kannattajakausikortit!

KIITOS TUESTANNE!

Kokoelmat

VOIMA. TAHTO. SYDÄN.