Talkoostartti 8.8.2020

Talkoostartti on tapahtuma, jota ei tulla perumaan.

Talkoostartti on juoksutapahtuma, johon osallistumisen kynnys on asetettu erittäin matalalle.

Sen ideana on, että lauantaina 8. elokuuta hyvinkääläiset lähtevät kotoaan liikkumaan kulkien järjestäjien merkitsemää tai omavalintaista reittiä ilmoittautumisessa valitsemansa "kisamatkan". Liikkumistapa on kävellen tai juosten.

Reititetyt matkat ovat 5 km, 10 km ja puolimaraton (21,0975 km). Matkoilla kierretään Hyvinkään keskustaympäristössä viiden kilometrin lenkkiä.

Tapahtumapäivänä Hyvinkään Urheilupuistossa järjestetään seurojen lajikokeilupisteitä koko perheelle, sekä jänislähtöjä terveysliikkujan tarpeisiin.

Tapahtumalla on tarkoitus elvyttää hyvinkääläistä urheiluseuratoimintaa taloudellisesti ja toiminnallisesti vaikean koronakevään jälkeen.

Tapahtumassa tärkeintä ei ole menestyminen, vaan osallistuminen.

Osallistumismaksulla tuet hyvinkääläistä urheiluseuratoimintaa

Talkoostartti on hyvinkääläisseurojen järjestämä kävely- ja juoksutapahtuma, jonka tarkoituksena on saada hyvinkääläiset liikkumaan, sekä kerätä rahaa hyvinkääläisten urheiluseurojen, kaupungin suurimpien lasten ja nuorten liikuttajien, talouden tasapainottamiseksi koronaepidemian aiheuttaman poikkeuskevään ja -kesän jälkeen.

Osallistumismaksu on 30€/hlö tai 40€/perhe (2 aikuista + lapset).

Ilmoittautumisen yhteydessä voit itse päättää 10 euroa osallistumismaksusta kohdennettavaksi haluamallesi hyvinkääläiselle urheiluseuralle.

Tapahtuman mahdollinen tuotto, kulujen jälkeen, käytetään hyvinkääläisseurojen yhdessä sopimaan tarkoitukseen.

Tapahtuman vastuujärjestäjinä toimivat Hyvinkään Palloseura ja Hyvinkään Seudun Urheilijat, Hyvinkään kaupungin liikuntapalveluiden tukemana.

Osallistumismaksu maksaa itsensä takaisin jo ennen tapahtumaa - viidenkumpin tuote- ja palvelupaketti

Osallistumismaksua vastaan osallistuja saa kilpailutunnuksen rintaansa kiinnitettäväksi suorituksensa ajaksi, sekä tuotekassin, joka sisältää tapahtuman yhteistyökumppaneiden arjessa, sekä liikkuessa käytännöllisiä ja tarpeellisia tuotteita. Tapahtumajärjestäjän lupaus on viidenkympin kassi, eli tuotepaketin arvo on yli 50 euroa.

Kaikkien "kisamatkojen" osallistujien kesken palkitaan osallistujia lisäksi K-Citymarket Hyvinkään tarjoamin palkinnoin..

Seura- ja työyhteisöille kilometrikista - voittajayhteisöille luvassa huippupalkinnot

Ennen tapahtumaa, voi Talkoostarttiin osallistua seura- ja tai työyhteisösi hyväksi kilometrikisoissa.

Sekä seura-, että työyhteisöjen välillä käydään omat kilometrikisansa, jossa, suhteutettuna yhteisön kokoon, eniten kilometrejä kerännyt seura ja työyhteisö palkitaan Uudenmaan Osuuspankin ja Intersport Hyvinkään tarjoamin palkinnoin.

Kilometrikisa vaatii työyhteisöiltä ilmoittautumisen mukaan. Kukin liikkuja merkitsee liikkumansa kilometrit verkkolomakkeella oman yhteisönsä "piikkiin". Kilometrikisan kilometrejä kerätään 12.6.-7.8., minkä lisäksi itse tapahtumassa kuljettavat kilometrit lasketaan mukaan.

Voittajayhteisöt palkitaan julkistetaan ja palkitaan tapahtumapäivänä.

Pääyhteistyökumppanit


OP Uusimaa on tapahtuman työyhteisöjen kilometrikisan pääyhteistyökumppani ja palkitsee eniten kilometrejä keränneen työyhteisön upealla, yhteisöllisyyttä lisäävällä palkinnolla.

OP Uusimaa on mukana myös osallistujien tuotepaketeissa.


Intersport Hyvinkää on tapahtuman seurayhteisöjen kilometrikisan pääyhteistyökumppani ja palkitsee eniten kilometrejä keränneen seurayhteisön käytännöllisellä tuotepaketilla.

Intersport Hyvinkää on mukana myös osallistujien tuotepaketeissa.


K-Citymarket Hyvinkää palkitsee kunkin osallistumismatkan osallistujia, sekä aktiivisia sometreenajia tarpeellisin palkinnoin.

K-Citymarket Hyvinkää on mukana myös osallistujien tuotepaketeissa.

Yhteistyökumppanit

Markkinointiyhteistyössä