Kilometrikisat

Talkoostartin kovimat kisat käydään jo ennen varsinaista kilpailupäivää, jotta silloin ei enää tarvitsisi naama irvessä vääntää.

Talkoostartin valmistautumisvaiheessa käydään sekä työ-, että seurayhteisöjen väliset kilometrikisat, joissa suhteessa yhteisön kokoon eniten kilometrejä keränneet yhteisöt palkitaan.

Osallistumismaksu on mahdollista laskuttaa yritykseltä. Mikäli tämä on tarpeen, olkaa yhteydessä janne.bruun@hyps.fi. Yli kymmenen hengen yritysporukoille räätälöimme mielellämme ryhmäalennuksen.

Kilometrikisa seurayhteisöille

Seurat ja heidän yhteisönsä ovat Talkoostartin pääkohderyhmä, joita tapahtuman tavoitteena on liikuttaa ja yhdistää. Mikäpä näissä tavoitteissa onnistuisikaan paremmin, kuin pieni kilpailu?

Seurayhteisöjen kilometrikisan idea on yksinkertainen: ihmiset liikkuvat jalan, kävellen tai juosten, ja merkitsevät kulkemansa matkan verkkolomakkeeseen.

Lomakkeeseen merkitään harjoituksen päivämäärä, seura, kuljettu matka, sekä vapaavalintaisesti yhteisön sisäisesti sovittu tunniste, mikä mahdollistaa yhteisöjen sisäisetkin kilpailut, esimerkiksi ikäkausiryhmien tai yksilöiden välillä.

Kilpailussa huomioidaan 12.6.-7.8. kuljetut kilometrit ja voittaja julkistetaan, sekä palkitaan tapahtumapäivänä 8.8.

Intersport Hyvinkää palkitsee seuran jäsenmäärään suhteutettuna eniten kilometrejä kulkeneen seurayhteisön tuotepalkinnolla.

Kilometrikisa työyhteisöille

Talkoostartin tavoitteena on liikuttaa myös laajemmin hyvinkääläisiä. Tässäkin uskomme leikkimielisen kilvanteon voimaan.

Työyhteisöjen kilometrikisan idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan sama, kuin seurayhteisöjenkin vastaavassa: ihmiset liikkuvat jalan, kävellen tai juosten, ja merkitsevät kulkemansa matkan verkkolomakkeeseen.

Lomakkeeseen merkitään harjoituksen päivämäärä, työyhteisö, kuljettu matka, sekä vapaavalintaisesti yhteisön sisäisesti sovittu tunniste, mikä mahdollistaa yhteisöjen sisäisetkin kilpailut, esimerkiksi osastojen, tiimien tai yksilöiden välillä.

Kilpailussa huomioidaan sekä valmistautumisvaiheessa 12.6.-7.8. kuljetut kilometrit, sekä itse tapahtumamatkoilla kuljetut kilometrit (ennakkoilmoittautumisten perusteella).

Työyhteisöjen kilometrikisaan tulee yhteisö ilmoittaa kisaan erikseen, minkä jälkeen työyhteisö lisätään osallistujalistalle.

Uudenmaan Osuuspankki palkitsee työyhteisön kokoon suhteutettuna eniten klometrejä kulkeneen työyhteisön upealla yhteisöllisellä palkinnolla.

Mikäli haluatte ilmoittautua vähintään 10 hengen ryhmänä Talkoostarttiin, olkaa yhteydessä janne.bruun@hyps.fi, niin räätälöimme teille ryhmähinnan.