Mistä on kyse?

Talkoostartti on 8.8. järjestettävä kävely- ja juoksutapahtuma, jossa merkityllä tai omavalintaisella reitillä osallistuja kulkee 5 tai 10 kilometrin tai puolimaratonin mittaisen matkan. Tapahtumassa ei ole virallista ajanottoa, mutta tavoitteellisimmille menijöille järjestetään, rajoitusten niin salliessa, jänislähtöjä eri tavoiteaikoihin eri matkoilla.

Merkitty reitti kulkee Hyvinkään Urheilupiston ja Kankurin liikuntapuiston kautta viiden kilometrin matkan, joka kierretään, valitsemasi matkan mukaan, yksi, kaksi tai neljä kertaa. Puolimaratonin matka täytetään kiertämällä Urheilupuiston kentällä pari kunniakierrosta.

Voit osallistua talkoostarttiin myös täysin itseksesi, omavalintaisella reitillä.

Tapahtumakeskuksissa koko perheen ohjelmaa klo 10-13 - Rajoitusten ehdoilla

Mikäli koronaepidemian torjumisen säädökset sen mahdollistavat, tapahtumapäivänä järjestetään tapahtumakeskuksissa, Hyvinkään Urheilupuistossa ja Kankurin liikuntapuistossa hyvinkääläisten seurojen, sekä Hyvinkään liikuntapalveluiden toimesta ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tarjolla on mm. ohjattuja alkuverrytelyjä kisamatkojen osallistujille, jänislähtöjä tavoiteaikoihin pyrkiville, lajikokeiluja, sekä mm. liikunnallinen lapsiparkki pienimmille lapsille, jonne lapsen voi jättää valvottuun hoitoon oman juokun/kävelyn ajaksi.

Tarkempi tapahtumapäivän ohjelma ja sisältö julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Osallistumismaksuilla ja tapahtuman muilla tuotoilla tuetaan hyvinkääläistä urheiluseuratoimintaa

Osallistumismaksu tapahtumaan on 30 euroa henkilöltä tai 40 euroa perheeltä. Perheeseen lasketaan kaksi aikuista ja lapset (lasten määrää ei rajattu).

Koronaepidemia on mullistanut urheiluseurojen toimintaa ja moni on jopa joutunut kamppailemaan toimintansa tason ylläpitämiseksi. Tapahtuman perustavoite on kerätä rahaa ja tavoittaa uusia koheryhmiä hyvinkääläisen urheiluseuratoiminnan tueksi.

Ilmoittautumisensa yhteydessä osallistuja voi itse päättää, mille seuralle kohdentaa 10 euron osuuden omasta osallistumismaksustaan. Tapahtuman mahdollinen muu tuotto käytetään niin ikään urheiluseurojen tukemiseksi - käyttötavasta seurat päättävät keskenään syksyllä.

Jokaiselle ilmoittautujalle (1 hlö/perheilmoittautuminen) jaetaan tapahtuman alla, erikseen ohjeistetusti, tuotepaketti, joka sisältää tapahtuman kumppaneiden käytännöllisiä ja tarpeellisia tuotteita tai rahanarvoisia etuja. Tuote- ja palvelupaketin arvo on vähintään 50€.

Nyt tärkeintä ei ole menestys, vaan osallistuminen!

Tapahtuma järjestetään myös sosiaalisessa mediassa - Osallistu tapahtumaan omilla julkaisuillasi

Tapahtuman yksi olennainen elementti on sosiaalinen media.

Osallistu sinäkin tapahtuman toteutukseen ja julkaise treenikuvasi somessa tunnisteella #talkoostartti.

Parhaat ja aktiivisimmat julkaisut palkitaan!

Seura- ja työyhteisöille kilometrikisa - voittajayhteisöille luvassa huippupalkinnot

Ennen tapahtumaa, voi Talkoostarttiin osallistua seura- ja tai työyhteisösi hyväksi kilomterikisoissa.

Sekä seura-, että työyhteisöjen välillä käydään omat kilometrikisansa, jossa, suhteutettuna yhteisön kokoon, eniten kilometrejä kerännyt seura ja työyhteisö palkitaan Uudenmaan Osuuspankin ja Intersport Hyvinkään tarjoamin palkinnoin.

Kilometrikisa vaatii työyhteisöiltä ilmoittautumisen mukaan. Kukin liikkuja merkitsee liikkumansa kilometrit verkkolomakkeella oman yhteisönsä "piikkiin". Kilometrikisan kilometrejä kerätään 12.6.-7.8., minkä lisäksi itse tapahtumassa kuljettavat kilometrit lasketaan mukaan.

Voittajayhteisöt palkitaan julkistetaan ja palkitaan tapahtumapäivänä.

Välitä siis sanaa myös työpaikallasi ja lähtekää talkoisiin oman hyvinvointinne, sekä hyvinkääläisen urheiluseuratoiminnan hyväksi!

Tärkeintä ei ole menestyminen, vaan osallistuminen!