Seurojen osallistuminen - liikuntaminuuttikisa, varainhankinta & toiminnan esittely

Talkoostartin tavoitteena on liikuttaa hyvinkäääläistä seuraväkeä ja mikä siihen paremmin sopisikaan, kuin pieni leikkimielinen - tai kukin sen itse määrittelee - kilpailu.

Huhtikuun alusta alkaen voivat seurojen harrastajat, heidän vanhempansa tai vain yksinkertaisesti tukijansa liikkua ja kirjata liikuntaminuuttinsa oman seuransa plakkariin.

Ennen tapahtumaa suhteessa seuran jäsenmäärään eniten liikkunut seura palkitaan Talkoostartissa upealla Hyvinkään Intersportin palkinnolla.

Talkoostarttiin kannattaa seurojen todella aktivoitua, sillä liikuntaminuuttikisan ja osallistumismaksujen varainhankinnan lisäksi voivat seurat hyödyntää tapahtumaa toimintansa esittelemiseksi tapahtumavieraille.

Tapahtumapäivänä järjestetään Hotel Sveitsin alueella koko perheen liikunnallinen tapahtumapäivä, johon odotetaan runsaasti perheitä testaamaan eri lajien ja paikallisten yritysten toimintapisteitä.

Intersport Hyvinkää mahdollistaa:
Liikuntaminuuttikisa seurayhteisöille

Seurat ja heidän yhteisönsä ovat Talkoostartin toinen pääkohderyhmistä, joita tapahtuman tavoitteena on liikuttaa ja yhdistää. Mikäpä näissä tavoitteissa onnistuisikaan paremmin, kuin pieni kilpailu?

Seurayhteisöjen liikuntaminuuttikisan idea on yksinkertainen: ihmiset liikkuvat ja merkitsevät liikuntaminuuttinsa verkkolomakkeeseen.

Lomakkeeseen merkitään harjoituksen päivämäärä, seura, liikutut minuutit, sekä vapaavalintaisesti yhteisön sisäisesti sovittu tunniste, mikä mahdollistaa yhteisöjen sisäisetkin kilpailut, esimerkiksi ikäkausiryhmien tai yksilöiden välillä.

Kilpailussa huomioidaan 1.4.-10.9. liikutut minuutit ja voittaja julkistetaan, sekä palkitaan tapahtumapäivänä 11.9.

Intersport Hyvinkää palkitsee seuran jäsenmäärään suhteutettuna eniten kilometrejä kulkeneen seurayhteisön tuotepalkinnolla.

Liikuntaminuuttien kerääminen alkaa 1. huhtikuuta, mistä lähitien liikutut minuutit pääset ilmoittamaan tällä sivulla.

Miksi ja miten lähteä Talkoostartin markkinointiyhteistyöhön?

Jokainen osallistuja voi ilmoittautumisen yhteydessä kohdentaa 10 euroa osallistumismaksustaan haluamansa hyvinkääläisen urheiluseuran tueksi. Ilmoittautumalla tapahtuman markkinointiyhteistyöseuraksi, nousee osallistumismaksuosuus 15 euroon.

Mitä teiltä odotetaan?

Markkinointiyhteistyöseuroille tuotetaan valmista materiaalia ja ohjeet tapahtuman markkinointiin ja heiltä odotetaan tapahtuman viestintäsuunnitelmaan sitoutumista oma.

Mitä aktiivisemmin markkinoitte, sitä suuremman potin voitte kerätä seurallenne osallistumismaksuosuuksista. Tavoittamalla jäsenistön ja heidän välittömän lähipiirinsä, voi yksi seura tavoittaa jopa tuhansia hyvinkääläisiä, potentiaalisia osallistujia.

Kutsumme myös kaikki seurat esittelemään toimintaansa tapahtumapäivänä kilpailukeskukseen. Ohjeistamme tästä vielä erikseen.

Kuinka pääsemme mukaan?

Ilmoittamalla osallistumisesta markkinointiyhteistyöhön (mirka.tuisku@hsu.fi), lisäämme teidät viestintämme jakelulistalle ja olemme yhteydessä tarkemmin seurojen mahdollisuuksista hyödyntää tapahtumaa omassa viestinnässään. Sovimme kanssanne myös läsnäolosta tapahtumapäivänä tapahtumakeskuksessa.

Vaikka ette markkinointiyhteistyöhön lähtisikään, kaikki Hyvinkään kaupungin rekisterissä olevat seurat ovat valittavissa osallistumismaksulahjoituksen saajaksi ilmoittautumislomakkeessa.

Kuinka saamme osuutemme osallistumismaksuosuuksista? Mitä muulla tuotolla tehdään?

Tapahtuman ilmoittautumisten päätyttyä Hyvinkään Palloseura antaa teille laskutusluvan laskuttaa markkinointiyhteistyönä teille kuuluvan summan. Raportoimme jokaiselle osallistumismaksuja saavalle seuralle heidän osuudestaan heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Mikäli tapahtuma on menestys ja tuottaa voittoa yli 15% kaikkien hankinta- ja henkilöstökulujen jälkeen, kohdennetaan voitto hyvinkääläisten vähävaraisten perheiden lasten liikuntaharrastuksen mahdollistamiseksi.

Tapahtuman taloudesta vastaa Hyvinkään Palloseura ja taloudellisen riskin kantavat vastuujärjestäjät Hyvinkään Palloseura, Hyvinkään Seudun Urheilijat ja Hyvinkään Juoksijat.

Lisätietoja:

Janne Bruun (myynti, markkinointi, viestintä)
Toiminnanjohtaja, HyPS 
 janne.bruun@hyps.fi
 040 485 5622 

Mirka Tuisku (seurayhteistyö)
Urheilukoordinaattori, HSU 
mirka.tuisku@hsu.fi
 040 759 5251 

Teemu Vartiainen (reittisuunnittelu & ajanotto)
Hyvinkään Juoksijat 
info@hyvinkaanjuoksijat.fi
040 534 3014 

Markkinointiyhteistyössä

Tärkeintä ei ole menestyminen,
vaan osallistuminen!