Työyhteisöjen kilometrikilpailu ja yrityspalvelut

Talkoostartti on juoksu- ja kävelytapahtuma, johon osallistumisen kynnys on asetettu erittäin matalalle.

Tapahtuman tavoitteena on saada hyvinkääläiset laajalla rintamalla liikkeelle paikallisen seuratoiminnan ja terveyden tueksi.

Talkoostartin kovimmat kisat käydään kuitenkin jo ennen varsinaista kilpailupäivää, jotta silloin ei enää tarvitsisi naama irvessä vääntää.

Talkoostartin valmistautumisvaiheessa käydään työyhteisöjen kesken kilometrikisa, jossa suhteessa yhteisön kokoon eniten kilometrejä valmistautumisvaiheessa kerännyt työyhteisö palkitaan.

Talkoostartti sopii upeasti esimerkiksi työyhteisön syksyn ja kenties koko korona-ajan päätösjuhlaksi! Yhdessä Hotel Sveitsin ja Sveitsin alueen muiden yritysten kanssa pystymme takuulla tarjoamaan työyhteisöille kattavat ja huippulaadukkaat tapahtumapaketit kokous- ja saunatiloista majoituksiin ja ruokailuihin.

Uudenmaan Osuuspankki mahdollistaa:
Kilometrikisa työyhteisöille

Talkoostartin tavoitteena on liikuttaa myös laajemmin hyvinkääläisiä. Tässäkin uskomme leikkimielisen kilvanteon voimaan.

Työyhteisöjen kilometrikisan idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että ihmiset liikkuvat jalan, kävellen tai juosten, ja merkitsevät kulkemansa matkan verkkolomakkeeseen oman työnantajansa nimiin. Lomake avataan näillä sivuilla 1.4.

Lomakkeeseen merkitään harjoituksen päivämäärä, työyhteisö, kuljettu matka, sekä vapaavalintaisesti yhteisön sisäisesti sovittu tunniste, mikä mahdollistaa yhteisöjen sisäisetkin kilpailut, esimerkiksi osastojen, tiimien tai yksilöiden välillä.

Kilpailussa kerätään kilometrejä ennakkoon 1.4.-10.9., minkä lisäksi itse Talkoostartissa kuljetut kilometrit tuplataan.

Työyhteisöjen kilometrikisaan tulee yhteisö ilmoittaa kisaan erikseen, minkä jälkeen yhteisönne lisätään osallistujalistalle. 

Ilmoittakaa työyhteisönne mukaan ja aloittakaa kilometrien kerääminen

Uudenmaan Osuuspankki palkitsee työyhteisön kokoon suhteutettuna eniten kilometrejä kulkeneen työyhteisön upealla yhteisöllisellä palkinnolla. 

Kilometrilomakkeeseen voitte lisätä myös sisäisesti sopimamme tunnistetiedot, jolla voitte halutessanne luoda omia sisäisiä kilpailujanne. Tuloksia päivitetään tälle verkkosivustolle n. kuukauden välein, jossa näkyy työpaikat, sekä tunnistetiedot.

Kilometrikisaan osallistuminen on työyhteisölle maksutonta, eikä sido osallistumaan itse Talkoostarttiin 11.9.

Jättäkää meille tietonne, niin kirjaamme teidät osallistujaksi työyhteisöjen kilometrikisaan ja lähetämme teille tarkat ohjeet kilometrikisasta, ryhmäilmoittautumisesta Talkoostarttiin, sekä muista työyhteisöpalveluistamme. 

Kilometrikisaan voi osallistua, vaikka ette itse Talkoostarttiin syyskuussa olisi osallistumassakaan.

Talkoostartin kumppaniksi?

Talkoostartin yhteistyökumppanit mahdollistavat tapahtuman toteuttamisen ja tarjoavat osallistujille tuotteitansa ja palveluitansa osallistumismaksuun sisältyvään osallistujan tuotepakettiin.

Mukaan pääsee joko pienellä investoinnilla tai tapahtumaa hyödyttävän toiminnallisen yhteistyön kautta. Pystymme tarjoamaan yrityksille sekä näkyvyyttä, että mahdollisuuksia tavoittaa kuluttajat kasvotusten.

Etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita. Mikäli haluat yrityksesi näkyvän vastuullisen asian parissa, hyvinkääläisen urheiluseuratoiminnan tukijana, ole yhteydessä:

Janne Bruun
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622 

Talkoostartti-
yrityspaketit

Tehkää Talkoostartista työyhteisönne syksyn huippuhetki ja laajentakaa kokemus työyhteisön hyvinvointitapahtumaksi!

Hotel Sveitsi ja Sveitsin seudun elämykselliset palvelut mahdollistavat työyhteisöllenne iloisen ja ikimuistoisen viikonlopun täysin tarpeidenne mukaan, oli sitten tavoitteena virkistäytyminen, kokoustaminen, ilonpito tai vaikka ryhmäytyminen.

Talkoostartti-yrityspaketit sisältävät yhden yön majoituksen kahden hengen huoneessa, tarvittavat kokoustilat, sekä valinnan mukaan ulko- tai sisäaktiviteetin. Lisäksi ruokailut ja muut palvelut ovat mahdollisia juuri tarpeidenne mukaan.

Yrityspakettien myynnillä myös tuetaan hyvinkääläistä urheiluseuratoimintaa.

Talkoostartti-yrityspaketit alkaen 89€/hlö. Pyydä tarjous: tuija.lehtojoki@hotelsveitsi.fi 


Järjestäjäkumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Tärkeintä ei ole menestyminen,
vaan osallistuminen!